Elke levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Verzending van de goederen gebeurt binnen de 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.  De leveringstermijn wordt geschat op maximum 3 werkdagen maar is niet bindend. 

Hieronder vindt u een overzicht van de leveringskosten
- België: €5 
- Nederland: €8,5 
- Duitsland: €9 
- Frankrijk: €13 

Bestellingen worden gratis verzonden vanaf €125 (belgië) of €200 (Nederland, Duitsland en Frankrijk).

Wanneer u enkel stalen bestelt, betaalt u ook verzendkosten. Bij de levering van de stalen zal dan een waardebon zitten waarmee u op uw volgende bestelling de verzendkosten in mindering kan brengen.

Indien u het pakketje komt afhalen in Braschaat betaalt u geen verzendkosten. Er wordt dan een moment afgesproken na ontvangst van betaling. 

De pakketjes worden zo veel mogelijk verzonden in herbruikbare verpakkingen. Groothandelaren verpakken hun stof in grote hoeveelheden plastiek. Dit wordt opnieuw gebruikt bij het verpakken van uw stofjes. 

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen weten of u een retour hebt, dan gaan we in overleg hoe we dit oplossen. In dit geval moeten
 de goederen in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten terugsturen. Alle afgeknipte stoffen en fournituren kunnen slechts worden teruggestuurd met een minimumlengte van 50 cm of een veelvoud hiervan. Patronen moeten ongeopend zijn. 

Biologische stoffen moeten anders behandeld worden dan conventionele stoffen. Bijvoorbeeld doordat de productieruns van weven en breien kleiner zijn kunnen er meer imperfecties zijn in de stof. Als gevolg van low-impact hulpstoffen en verwerkingstechnieken die gewoon zijn in milieuvriendelijke productie kunnen vlekken of onregelmatigheden in de stof voorkomen. Uiteraard doen we er alles aan om de best mogelijke kwaliteit te leveren zonder de integriteit van het biologische stoffen te schenden. Maar houdt  u er rekening mee dat dit mogelijk is als u stoffen bij ons besteld.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »