Na lang twijfelen, en verschillende keren van gedacht te zijn veranderd, heb ik uiteindelijk besloten om een punt te zetten achter Stoffetuur.

Waarom?

Niet om één enkele reden, maar om een combinatie van persoonlijke en professionele redenen.
Hoewel ik het werk heel graag deed, lukt het me niet om het rendabel te maken en dan moet je moeilijke beslissingen nemen... Ik gaf mezelf 2 jaar, maar door omstandigheden heb ik besloten om er nu toch al mee te stoppen. 

Een beslissing gaat dikwijls gepaard met gemengde gevoelens. Ik zal het missen om mooie stoffen bij elkaar te zoeken, om mensen met raad en daad bij te staan op stoffenbeurzen en om professioneel bezig te zijn met één van mijn eigen grote hobby's. Maar daartegenover staat terug meer tijd voor mijn gezin met 4 kindjes en voor mezelf.

Dus daarom... UITVERKOOP !

Patronen, stoffen, garen, fournituren, het badtextiel, cadeau's, de naaizakken,.... alles aan -50 %

Grijp je kans en vul je stoffenvoorraadje bij met onze mooie ecologische stoffen....

De korting wordt verrekend bij het afrekenen door de kortingscode 'uitverkoop' te gebruiken.

Heb je nog een cadeaubon? Stuur me even een mailtje, want je kan de kortingscode niet zomaar combineren met de uitverkoopcode. 


Ik wil nog graag alle klanten bedanken voor het vertrouwen, en mijn zussen en man voor hun hulp op de beurzen. Ook mijn mama stond me dikwijls te hulp. Zonder hen zou het niet gelukt zijn afgelopen jaar.

Groetjes en fijne feestdagen!
Annelies


PS de webshop blijft open tot eind januari, daarna gaat hij offline.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »